SZÉNHIDRÁTOK

SZÉNHIDRÁTOK

A szénhidrátok jelentik az intenzív fizikai megterhelések elsődleges energiaforrását, így a sporttevékenység intenzitásától függő mértékben növeli az ilyen irányú szükségleteinket. A táplálékkiegészítők e csoportjába tartozó formulák könnyen és egyszerűen fogyasztható, jól emészthető alternatívát kínálnak a megnövekedett szénhidrátigényünk fedezésére illetve kiegészítésére.

A szénhidrát kiegészítők segítséget jelenthetnek a nap folyamán bármikor, ha gyorsan és egyszerűen akarunk gondoskodni az energia utánpótlásról, és különösen előnyös formát jelenthetnek az edzések közben és után!

A kapcsolódó felmérések szerint az edzés közbeni szénhidrát kiegészítés 19-30 %-kal is kitolhatja a kifáradás bekövetkeztét, csökkenti a kortizol szintet, a fehérje oxidációt, a plazma glutamin-szint esését, így az edzések okozta immunitás gyengülését és fokozza az izomnövekedést.

A szénhidrát kiegészítők az edzések után fogyasztva gondoskodnak a glikogén raktárak gyors visszatöltéséről, miközben a fehérje mérlegre is kedvező hatással vannak, megállítják a katabolikus folyamatokat és fokozzák a fehérjeszintézist.


6Pak Carbo PAK - 1000g

6Pak Carbo PAK - 1000g

Különböző glikémiás indexű, egyszerű és összetett szénhidrátokon alapuló, B1-vitaminnal - tiaminnal ..

2 500,00Ft

CARBO BLAST PRO 1000gr.

CARBO BLAST PRO 1000gr.

CARBO BLAST PRO MEX CARBO BLAST PRO egy áttörés a sporttáplálkozásban, és egy teljesen egyed..

3 500,00Ft

Sport Definition Carbonic 1kg

Sport Definition Carbonic 1kg

 Étrend-kiegészítő. Cukrot és édesítőszert tartalmaz. Por különböző glikémiás indexű egyszerű é..

2 900,00Ft

Trec Vitargo 1050g

Trec Vitargo 1050g

  - Azonnali energia az izmoknak - Nagy mennyiségű elektrolitokkal - 100% VITARGO® ..

6 500,00Ft

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)