IZÜLETVÉDŐK

IZÜLETVÉDŐK

Hirtelen mentés egy röplabda meccsen vagy egy hirtelen ugrás, a kocogás során fellépő folyamatos rázkódás vagy egyszerűen a súlyok mindennapi emelése erőteljes terhelést jelentenek az ízületekre, inakra és kötőszövetekre. Ha intenzív súlyzós edzéseket végzünk, vagy bármilyen más sporttevékenységet űzünk ízületeink fokozott igénybevételnek vannak kitéve, mely fokozott stressz kellő körültekintés hiányában az ízület degenerációjához, az ízületek kopásához vezethet.

Az ízületvédők, ízületregenerálók e fokozott megterhelést segítenek tolerálni és kompenzálni, megőrizve ízületeink egészségét illetve gyorsítani a már sérült ízületek gyógyulását.

A legtöbben, ha bármiféle fájdalmat érezünk azt általában nem-szteroid gyulladáscsökkentővel (NSIAD) próbáljuk kezelni, mint az ibuprofen, acetaminophen, aspirin. Míg e gyógyszerek segítenek kezelni a gyulladást és csökkenti a fájdalmat, sokszor lassíthatják is a gyógyulás és regenerálódás folyamatát a glukozamin-glikán termelés gátlásával mely a kötőszövetek egyik alapvető összetevője. Mindemellett olyan mellékhatásokat válthatnak ki, mint a gyomor-fekély, vese-problémák vagy épp a fülcsengés. A megoldás csak erőteljes gyulladás esetén lehet egy ilyen NSAID típusú készítmény, lévén számos olyan természetes ízületvédő és ízületregeneráló formula áll rendelkezésünkre melyek jótékony hatása napjainkra klinikai tanulmányokon keresztül bizonyított, mellékhatásaik pedig nincsenek.

Az izületek védelmét és gyógyulását támogató étrend-kiegészítők alapvetően glukozaminra illetve a kondroitinre és MSM-re épülnek. A glukozaminglikán illetve kondroitin-szulfát kiegészítés fokozza a porcsejtek proteoglikán és kollagén szintézisét, így segíthet a porcok eredeti rugalmasságának visszaállításában. A porcot bontó enzimek (hialuronidáz)  inaktiválása révén megállítják, illetve lassítják a porc pusztulását, és ezen keresztül gyulladás gátló hatása is jelentős. Az MSM (metil-szulfonil metán) a szerves kén egyik formája, így számos fiziológiai folyamatban vesz részt. Az MSM-ből a szervezet különféle enzimeket, antitesteket szintetizál, de részt vesz a kötőszövet és nyálkamembránok felépítésében is. Segíti a kollagén képződést így az izületek, bőr, haj és az izmok felépítését, támogatja a sejtmembrán szerkezetének helyreállítását, egészséges működését a toxinok eltávolítását, a tápanyagok felvételét, ízületi fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású, sőt képes a görcskészség csökkentésére is.


6PAK FLEX Pak 90 kaps

6PAK FLEX Pak 90 kaps

  6PAK FLEX PAK  FORMULA TÁMOGATJA AZ EGÉSZSÉGET ÉS A BEKEKÖVETKEZŐ REGENERÁCIÓT. KÉN..

4 500,00Ft

Animal Flex 44 csomag

Animal Flex 44 csomag

- Animal Flex - Ez a harcosok játéka! A vasak világa könyörtelen, fájdalmas és elszánt. Mi..

18 500,00Ft

ANIMAL Flex Powder 369g

ANIMAL Flex Powder 369g

- Animal Flex - Ez a harcosok játéka! A vasak világa könyörtelen, fájdalmas és elszánt. Mi..

12 500,00Ft

Flex drink 400gr.

Flex drink 400gr.

A legjobb megoldás az izületek védelméért és regenerálódásáért Nagyon gyors regenerálódás Klinik..

4 500,00Ft 7 990,00Ft

Jointment Sport 120kapsz.

Jointment Sport 120kapsz.

Adagolás: Fogyassz 2 kapszulát napi 3 alkalommal étkezések után.   ..

5 500,00Ft

MEX Flex Wheeler's Arthro Pak Pro 30tasak

MEX Flex Wheeler's Arthro Pak Pro 30tasak

MEX Flex Wheeler’s A-Pak 30 Serv.   MEX A PAK Pro, egy páratlan "all-in-one” termék, amely ko..

6 990,00Ft

Trec Collagen Renover 350g

Trec Collagen Renover 350g

HIDROLIZÁLT KOLAGÉN + C-VITAMIN   KOLLAGÉN-HIDROLIZÁTUMOT TARTALMAZ VIT. C A C-VIT..

5 990,00Ft

Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)