• 6Pak Kreatin-monohidrát - 500 gKreatin-monohidrát taurinpor hozzáadásával a 6PAK-tól, három ízben kapható. A kreatin növeli a fizikai teljesítményt az egymást követő rövid, nagy intenzitású fizikai gyakorlatok esetén.

Kreatin – mit tudsz róla

A kreatin az aminosavak csoportjába tartozik, és főleg az izomszövetben található (kb. 95%). Foszfokreatin és szabad kreatin formájában kapható, amelyek összege egy átlagos testalkatú férfi esetében körülbelül 120 g. Az intenzív edzés alatt és után biztosított energia nagymértékben függ az izomban tárolt foszfokreatin mennyiségétől. Mivel a foszfokreatinraktárak kimerülnek az intenzív edzés során, az energia rendelkezésre állása csökken, mivel képtelen az ATP-t olyan sebességgel újraszintetizálni, amely a nagy intenzitású edzés fenntartásához szükséges. Ennek eredményeként csökken a maximális erőfeszítés fenntartásának képessége. A foszfokreatin elérhetősége az izmokban jelentősen befolyásolhatja a rövid, nagy intenzitású edzés során termelt energia mennyiségét.Érdekes információ

A The Journal of the International Society of Sports Nutrition 2007-ben megjelent tudományos publikációja áttekintette a kreatinnal kapcsolatos kutatásokat. A cikkben közölt adatok szerint több száz tudományos vizsgálatot végeztek a kreatin-monohidrát kiegészítés értékelésére az edzésteljesítmény javításában. Ezeknek a vizsgálatoknak csaknem 70%-a szignifikáns javulást mutatott az edzéskapacitásban kreatin-kiegészítés mellett, az átlagos teljesítménynövekedés pedig jellemzően 10-15% között mozog. Azt is jelezték, hogy szinte minden tanulmány azt mutatja, hogy a kreatin-monohidrát pótlása körülbelül 1-2 kg-mal növeli a testtömeget a terhelés első hetében. A szerzők arról számolnak be, hogy ez a fokozott foszfokreatin elérhetőség és a jobb ATP-szintézis révén a nagy intenzitású gyakorlatok végrehajtásának javulásának az eredménye, ami lehetővé teszi a sportolók számára, hogy keményebben edzenek, és elősegítse a nagyobb izomnövekedést.

6PAK Nutrition Creatine Monohydrate – támogatás az intenzív edzésekhez kreatin monohidrát formájában!


Bibliográfia:

  1. Buford TW, Kreider RB, Stout JR, Greenwood M., Campbell B. (et al.), International Society of Sports Nutrition pozíciós stand: kreatinpótlás és testmozgás, The Journal of the International Society of Sports Nutrition, 2007; 4:6.
  2. Kreider RB, Stout JR, Greenwood M., Kreatyna, Sport Wyczynowy, 2003, Nr 1-2/457-458, s. 17-23.
  3. Rozporządzenie Komisji (UE) NR 432/2012 z dnia 16 maja 2012 r. ustanawiające wykaz dopuszczonych oświadczeń zdrowotnych dotyczących żywności, innych niż oświadczenia odnoszące się do zmniejszenia ryzyka choroby oraz rozwoju i cizdrowia.

Kreatin monohidrát

Táplálék kiegészítő. Édesítőszerrel (ízesített termékhez). Kreatin-monohidrátot és taurint tartalmazó edzés előtti termék. A termék nagy intenzitású testmozgást végző felnőttek számára ajánlott, különösen annak a ténynek köszönhetően, hogy a kreatin növeli a fizikai teljesítményt az egymást követő rövid távú, nagy intenzitású edzések során. A jótékony hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el.

Felhasználási javaslat (ízesített termékhez)

Keverjen el 1 kanál port (6 g) 150 ml vízzel. Igyál naponta 1 adagot, edzés előtt 30 perccel. Az ajánlott napi adag 6 g. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Felhasználási javaslat (ízesítetlen/natúr termékhez)

Keverjen el 1 kanál port (5 g) 150 ml vízzel. Igyál naponta 1 adagot, edzés előtt 30 perccel. Az ajánlott napi adag 5 g. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Figyelmeztetések

Ne használja, ha allergiás a termék bármely összetevőjére. Ne használja a terméket a változatos étrend helyettesítésére. Gyermekek, terhes vagy szoptató nők nem szedhetik a terméket. Fontos a változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód.

Tárolás

Száraz és hűvös helyen tárolandó. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Fénytől és nedvességtől védeni kell. Felbontás után 3 hónapon belül fogyasztandó.

Kreatin-monohidrát - 300 g

Porcja:6 g
Ilość porcji w opakowaniu:50
Opakowanie:300 g
Nettó tömeg:300,00 g
Wartość odżywcza / Informacja żywieniowa
 na 6 g% RWS*
Monohidrát kreatyny4700 mg-
- w tym kreatyna4136 mg-
Tauryna300 mg-

*RWS – Referencia beviteli érték.

Wartości odżywcze w tabeli podane są dla produktu w wersji smakowej (grapefruit, cytryna, pomarańcz).

Składniki (dla produktu o smaku grapefruitowym): monohidrát kreatyny 78%, szabályozó kwasowości (kwas cytrynowy), tauryna, maltodekstryna, aroma, substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), szubsztanzakoncentra dla zabarwienia).

Składniki (dla produktu o smaku cytrynowym): monohidrát kreatyny 78%, szabályozó kwasowości (kwas cytrynowy), tauryna, maltodekstryna, aroma, substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), substancja barwnik (sukłodzkarota) (substancja bar).

Składniki (dla produktu o smaku pomarańczy): monohidrát kreatyny 78%, szabályozó kwasowości (kwas cytrynowy), tauryna, maltodekstryna, aroma, substancja przeciwzbrylająca (dwutleneką krzemu), substancja barwłralodzja (substancja barwłralodzja).

Składniki (dla produktu o smaku naturalnym): monohydrat kreatyny 94%, tauryna. Porcja dla tej wersji smakowej 5 g-ra.

Produkt może zawierać mleko, soję, zboża zawierające gluten, jaja, orzeszki ziemne i orzechy .

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

6Pak Kreatin-monohidrát - 500 g

  • 9 900,00Ft
  • 5 500,00Ft


Elérhető opciók


Címkék: kreatin