• 6PAK  Kreatin HCL 240g

 Melyik kreatin a legjobb?

Ez a kérdés bumerángként tér vissza. Milyen formában a kreatin, milyen mennyiségben, mikor és kinek. Valójában, mielőtt elkezdené a kreatin pótlását, tudnia kell, hogy az erős fizikai gyakorlatot végző felnőttek számára ajánlott. A legfontosabb, hogy a kreatin növeli a fizikai teljesítőképességet az egymást követő rövid, nagy intenzitású fizikai gyakorlatok esetén. Ami a kreatin adagját illeti, jótékony hatása napi 3 g kreatin elfogyasztása esetén érhető el, és a mozgást nagy intenzitásnak kell jellemeznie. Szóval kinek jó a kreatin? Mindenekelőtt azoknak, akik intenzív edzést folytatnak, függetlenül az előmeneteltől.

Kreatin HCl - mi ez?

A kreatin-HCl nem más, mint a kreatin, azaz a kreatin-hidroklorid egyik formája. Ez nem mond semmit? A legfontosabb dolog, amit tudnod kell, hogy a 6PAK Creatine HCL 4703 mg kreatin-hidrokloridot tartalmaz, és magát a kreatint 3715 mg, ami valamivel több, mint az intenzív edzés előtt ajánlott.Érdemes a kreatint beépíteni az edzéstervekbe

Amikor megtervezi edzésstratégiáját, beleértve a napi pótlást, a kreatin sikeresen az első számú személy lehet az intenzív edzés előtt. Népszerűségének tudományos alapja van. Rengeteg tanulmány áll rendelkezésre, amelyek a kreatin használatára összpontosítottak. A Nutrients-ben megjelent tanulmány megállapította, hogy a kreatin-kiegészítés kombinált edzéssel kombinálva javította a maximális izomerőt és csökkentette az izomkárosodást az edzés során (Wang et al., 2018).

A kreatin, mint ergogén segédeszköz

Feltételezik, hogy a kreatin számos lehetséges mechanizmuson keresztül hathat potenciális ergogén segédeszközként, de úgy tűnik, hogy a leghatékonyabb olyan tevékenységek esetében, amelyek ismétlődő, rövid, nagy intenzitású fizikai aktivitással járnak (Bemben és Lamont, 2005).

Hogyan foglalható össze a 6PAK Creatine HCL? Egy kis támogatás, de nagy hatások. Növelje edzéseinek intenzitását!


Bibliográfia:

  1. Rozporządzenie Komisji (UE) NR 432/2012 z dnia 16 maja 2012 r. ustanawiające wykaz dopuszczonych oświadczeń zdrowotnych dotyczących żywności, innych niż oświadczenia odnoszące się do zmniejszenia ryzyka choroby oraz rozwoju i cizdrowia.
  2. Wang CC, Fang CC, Lee YH, Yang MT, Chan KH, A 4 hetes kreatin-kiegészítés és a komplex edzés hatása az izomkárosodásra és a sportteljesítményre, Tápanyagok, 2018, 10(11), 1640.
  3. Bemben MG, Lamont HS, Kreatin-kiegészítés és edzésteljesítmény: legújabb eredmények, Sport Medicine, 2005; 35(2):107-25.

Kreatin HCL

Táplálék kiegészítő. Édesítőszerrel. Kreatin-hidrokloridot és taurint tartalmazó edzés előtti készítmény, limonádé ízesítéssel. A termék nagy intenzitású testmozgást végző felnőttek számára ajánlott, különösen annak a ténynek köszönhetően, hogy a kreatin növeli a fizikai teljesítményt az egymást követő rövid távú, nagy intenzitású edzések során. A jótékony hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el.

Javasolt használat

Keverjen el 1 kanál port (5,5 g) 150 ml vízzel. Igyál naponta 1 adagot, edzés előtt 30 perccel. Az ajánlott napi adag 5,5 g.

Figyelmeztetések

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ne használja a terméket a változatos étrend helyettesítésére. Gyermekek, terhes vagy szoptató nők nem szedhetik a terméket. Fontos a változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód.

Tárolás

Száraz és hűvös helyen tárolandó. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Védje a közvetlen napfénytől.

Kreatin HCL - 240 g

Porcja: 5,5 g
Ilość porcji w opakowaniu: 43
Opakowanie: 240 g
Nettó tömeg: 240,00 g
Wartość odżywcza / Informacja żywieniowa
  na 5,5 g % RWS*
Chlorowodorek kreatyny 4703 mg -
- w tym kreatyna 3715 mg -
Tauryna 300 mg -

Składniki: chlorowodorek kreatyny 85,5%, tauryna 5,5%, substancja przeciwzbrylająca (dwutlenek krzemu), aroma, substancja słodząca (sukraloza), só.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

6PAK Kreatin HCL 240g

  • 8 500,00Ft
  • 5 500,00Ft


Elérhető opciók