• L-Carnitine SlimLine 1000ml.


Az L-Carnitine SlimLine™ e
ősebb, mint a korábban ismert L-karnitin kiegészítők (1650 mg 15 ml-es adagban) a leghatékonyabb, legtisztább formában (bázis). Az L-karnitin egy szerves vegyület, amely a zsírszövetet használó energia-anyagcseréhez szükséges. Az izomgyakorlat (fizikai) kiváltja a szervezetben tárolt energia igényét. A folyamatos edzés időtartamának a zsírszövet-csökkentés hatékonyságára gyakorolt ​​hatásával kapcsolatos feltételezések tévesnek bizonyultak, még ha a glikogén- vagy glükózforrások is „elsők”, az energiahiány miatt a szervezetnek szüksége lesz a raktározott zsírra a következő szakaszokban. . Ebben sokat segít az L-karnitin, mert zsírmolekulákat szállít a sejtekbe, ahol energia szabadul fel (ég). Ez az energia felhasználható mechanikai munkára (mozgás, erőfeszítés), a testhőmérséklet fenntartására és más testfunkciók működtetésére. A gyakorlatban a zsírszövetből származó energiaforrások könnyebb elérhetősége erősít

Az L-Carnitine SlimLine™ azoknak az aktív embereknek készült, akik szeretnék csökkenteni vagy alacsony szinten tartani a bőr alatti zsírszövetet.

Az L-Carnitine SlimLine™ jelenleg egy nagyon népszerű és bevált vegyület, amelyet a legtöbb sportdiétás készítményben használnak, és célja a zsírcsökkentés támogatása. Az ilyen programok kiegészítése nagyon indokolt, mert a megfelelően csökkentett étrend karnitin-ellátottság-hiányt okozhat, ezért ennek a kiegészítőnek a különösen hatékony hatása a fogyókúrás nőknél és a sportolóknál lesz látható a verseny előtti időszakban. A zsírcsökkentés folyamatát, különösen azokon a területeken, amelyektől nehéz megszabadulni, érdemes L-caritin pótlással támogatni. Az ilyen kiegészítő kiválasztásának alapvető eleme a hatóanyag koncentrációja (karnitin dózisa) és a gyártó megbízhatósága. Ezeknek a feltételeknek tökéletesen megfelel a SlimLine termék – egy több mint egy tucat éve ismert márka.
Általános megjegyzések a túlsúlyos és túlsúlyos emberek fogyókúrás programjaihoz.

A közepes és alacsony fizikai aktivitású emberek alakjavítási folyamata egészen más összefüggéseket mutat, mint a profi sportolók esetében. Bár mindkét csoport azonos biokémiával rendelkezik, és ezért a hasonló kiegészítés hasznos lesz, különbségek mutatkoznak az eredmények tartósságának megközelítésében.
Aktivitásából adódóan a sportoló minden szakaszában jó alakkal rendelkezik és célja, hogy minél jobban felkészítse az indulásra - ezért átmeneti mozgósító programról van szó. A testépítők régi gyakorlata a "masszírozás" és a "szobrászat" időszaka volt, ami de facto akár 10-15 kg-os fogyást jelentett a verseny előtt. Jelenleg az egyik legkompetensebb sportdietetikus - Dr. Petr Fort - azt javasolja, hogy a testépítők súlyingadozása jóval kisebb legyen - néhány kg-on belül, és hagyják abba a "büntetlen legeltetés" időszakát.
A ciklikus súlyváltozások megközelítése azonban az alacsony aktivitású elhízott emberek esetében végzetes az ábra számára. A "fogyni tavasszal" vagy a "2 hét alatt 7 kg" fogalom nagyon fülbemászó és figyelemfelkeltő, ezért a reklámok és a nem hivatásos sajtó címlapjai az ilyen szlogenekre korlátozódnak. Szeretjük mozgósítani magunkat és rövid időn belül elérni a céljainkat – terveink többsége éles, de rövid áldozatokkal valósul meg. Bár ez a megközelítés sok területen működik, nem fog működni, ha tartósan javítani szeretné az alakját - a szervezet reakciói az egyensúlyra (homeosztázisra) törekszenek, így minden egyes alkalommal, amikor gyorsan fogyott néhány kilogramm, a testben állandó éhségérzet jelenik meg. , majd ugyanolyan gyorsan visszatérünk a fogyás előtti állapotba. A gyors fogyás utáni fogyásért folytatott küzdelem sokkal nehezebbnek bizonyul, mint maga a fogyás. Az elhízottak egyetlen helyes módja alakjuk javítására, ha lassan, de következetesen változtatják étkezési és mozgási szokásaikat, hogy ne fogyjanak havonta 1-2 kg-nál többet, és ezeket a szokásaikat egész életükben meg tudják őrizni.

A tartós életmódváltás ajánlása kevésbé hangzik biztatóan, mint az „üdülés előtti átalakítás”, de az őszinte hozzáállás elengedhetetlen feltétel egy ilyen nehéz kihívásnál.Fogyás mítoszok (általában az elhízás növekedését okozzák)

 a zsírok kerülése – azokat ösztönösen több szénhidráttal pótolják, ezzel még jobban növelve a fogyasztást. A szervezet maga is képes zsírszövetet előállítani.
 a „diétás étkezés”-be vetett hit – a fogyás az étkezések csökkentését jelenti.
 időszakos mozgósítás az életmódváltás helyett
 a felszerelésbe vetett hit – a válogatás és a vásárlás lehet a fizikai aktivitás hiányának kompenzálása


L-Carnitine Slim Line és előnyei

 • hatékony zsírégető
 • akár 1650 mg L-karnitin egy adagban
 • támogatja a zsírégetést
 • támogatja a teljesítményt
 • javítja a regenerációt
 • enyhíti a fáradtságot

 

Hozzávalók:

Tisztított víz, L-karnitin, savanyúságot szabályozó anyag - citromsav, reagensek, édesítőszerek, nátrium-ciklamát, aceszulfám K, aszpartám, szacharin, aroma, tartósítószerek - nátrium-benzoát és kálium-szorbát.


Adagolás:

Napi 15 ml bevételét javasoljuk edzés előtt 30-45 perccel. Ezt az adagot nem szabad túllépni. Használat előtt rázza fel az üveget.

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

L-Carnitine SlimLine 1000ml.

 • Gyártó: MEGABOL
 • Cikkszám: Megabol
 • Készletinfó: Raktáron
 • 8 990,00Ft
 • 7 500,00Ft


Elérhető opciók


Címkék: Carnitine